bokodisuli

Bokodi Móra Ferenc Általános Iskola

" Nem vagyok csillag,csak rőzsetűz, de az amíg ég, meleget tud adni, egyszerű embereknek." (Móra Ferenc) 
Iskolánkról
 
PÁLYÁZAT
 
EFOP-4.1.3-17-2017-00119

Akadálymentes oldal

 
Egyéb
 
Ajánló
2020. Szeptember
HKSCPSV
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
<<   >>
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Akadálymentes EFOP-4.1.3-17-2017-00119
A Bokodi Móra Ferenc Általános Iskola tornatermének és tantermeinek felújítása
 
A Tatabányai Tankerületi Központ jelen projektjében a Bokodi Móra Ferenc Általános Iskola tanulást segítő tereit kívánja infrastrukturálisan fejleszteni.
 
Kedvezményezett neve: Tatabányai Tankerületi Közpon
 
Projekt címe: A Bokodi Móra Ferenc Általános Iskola tornatermének és tantermeinek felújítása
Projekt azonosító száma: EFOP-4.1.3-17-2017-00119
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.11.30.
 
A támogatás összege: 20 350 878 Ft
 
Bokod Község Önkormányzatának kiegészítő támogatása:
3 540 824 Ft
 
A projekt elsődleges célja: a minőségi és befogadó oktatási környezet, valamint a hatékony nevelés infrastrukturális feltételeinek megteremtése, amely emeli az iskola által nyújtott szolgáltatások színvonalát, továbbá fokozza az intézmény eredményességét.
A projekt közvetlen céljai:
- Korszerű és hosszútávon fenntartható nevelési-oktatási feltételrendszerek biztosítása  
- Biztonságos és jó közérzetet nyújtó iskolaépület létrehozása, amelyet a tanulók és a tanárok   magukénak érezhetnek, ezért tudatosan óvnak, védenek
- Minőségi, méltányos, inkluzív nevelés-oktatás fizikai feltételeinek megteremtése
- A mindennapos testnevelés infrastrukturális feltételeinek javítása
 
A projekt tartalma:
„Az állami fenntartású köznevelési intézmények tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése” című EFOP-4.1.3-17-2017-00119 azonosító számú pályázatnak köszönhetően a Bokodi Móra Ferenc Általános Iskolában a 2017/2018-as tanév végén elkezdődhetett az alsós tantermek felújítása.
 A felsős szakasz megújulása után közel 20 évet vártunk rá. Nagy munka volt, hiszen a termek még homokba ágyazott parkettával voltak ellátva. 6 tanterem kapott új padlózatot, a betonréteget műanyagpadló borítással látták el, ami megfelel a kor igényeinek.
 Minden osztályban egészségügyi meszelés is történt, amit már évek óta csak a szülők segítségével, társadalmi munkában sikerült megoldani.
 A digitális tanulást segíti elő az elsős tanteremben elhelyezett projektor és interaktív tábla, mellyel a digitális tankönyv könnyen elérhető. Az internet segítségével egyszerűbb a pedagógusoknak kiegészítő anyagot nyújtani, szemléletesebbé tenni az oktató – nevelő munkát. Az iskolában szervezett versenyek és rendezvények színvonalát jelentősen elősegíti az új eszköz.
 A fejlesztés nagyban hozzájárul az intézmény minőségi, tanulást támogató környezetének kialakításához, biztosítja a tanulók hátránykompenzációját.
 
Cím: 2855 Bokod, Fő utca 27.
 
E-mail: bokod.iskola@gmail.com

 

 
Programjaink
 
Étkezés
 
Alapítványunk
 
Látogatóink
Indulás: 2018-08-31
 
Partner oldalak

Bokod Község Önkormányzata

Dr. Nemere Zoltán Óvoda

Felhasználói kézikönyv E-KRÉTA belépéshez
Segítségért kérjük kattintson a szövegre!

 
Tartalom

Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS &#8226; Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease &#8881; Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!